PONCHO’S ? Wij houden ervan!

31 augustus 2016
 • trend
 • Toegegeven,   van deze zomerse temperaturen willen we vooral nog wat genieten, en dan is een update van onze herfst-en wintergaderobe nog niet meteen aan de orde.
  En toch… de nevel ’s morgens maakt er ons attent op dat september er aan komt, het voelt wat fris als je deur uitgaat.  ’s Avonds wordt het al een stuk vroeger donker en is lang buiten zitten niet meer zo vanzelfsprekend.

  1 kledingstuk komt dus wel al in het vizier, en dat is DE PONCHO!

  Als je het ons vraagt : een herfstlieveling en we hebben dan ook een grote verscheidenheid in huis.

  WIJ HOUDEN gewoon van dit trendy accessoire, precies omdat het warmte én stijl  toevoegt aan onze outfit, en wel nu meteen.

  Poncho’s of cape’s laten zich makkelijk combineren en passen voor iedereen.

  Een tikkeltje stoer?     Kies voor een gesloten model waar je hoofd doorheen gaat, heel vaak in bijzonder structuurbreiwerk deze herfst, met of zonder pels.  Mix met een smalle broek in imitatie-leder en je hebt meteen de look van de cover van ons nieuwe ModeNr. te pakken.

  Sportief?     Duik weg in een grote poncho gemaakt van dekenstof met ingeweven ruiten en lange franjes.

  Dressed-up over een jurk?     Een omslagcape past hier prima, in bicolor, of met een fijn pelsboordje afgewerkt. Onder de armen zijn ze vaak met een knoopje sluitbaar, zodat ze perfect op hun plaats blijven.

  Ready to work?     Lichte poncho’s met bijvoorbeeld toon-op-toon jacquardmotieven kan je de hele dag aanhouden en vervangen een jasje.

  Iets bijzonder?      Een poncho in gebreide pels is zalig om dragen en een chic alternatief op de blazer.

  Ben je niet zo groot?     Ga dan voor een grote sjaal  in driehoekvorm. Je draagt hem casual losjes over je schouders, of iets gekleder door de punt over 1 schouder te dragen en de uiteinden over je andere schouder te knopen.  Wordt het kouder, draag de driehoek dan vooraan, sla beide uiteinden vervolgens om je hals en breng of knoop ze terug vooraan. Super hip!

  Kan je niet meteen kiezen en wil je alle variaties eerst nog eens LIFE zien?

  Welkom op 1 van onze MODESHOWS op donderdag 8 september.

  Lobby van het LEOPOLDHOTEL, Ham, Oudenaarde om 14u30 of om 20u.

  (reserveer snel een plaatsje op 055.31.22.17.)

  Onze 6 modellen showen jou maar wat graag wat er allemaal kan!

   

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!