Winterwarmte in 3 woorden: RIANI. ROOS. RELAX.

17 november 2018
 • event
 • merken
 • OudenaardeWinkelStad
 • Winterwarmte @Tine.B  in 3 woorden :  RIANI.  ROOS.  RELAX.

  RIANI:

  “All that Jazz”   De openingssong uit de bekende musical Chicago inspireerde het Duitse merk RIANI tot een swingend thema in smaragdgroen en diepblauw. Denk ruches, wijde volumes en soepel vallende stoffen.   “Early Spring”, maar perfect nu draagbaar.  Nieuw in onze rekken, tijdens Winterwarmte in de kijker.  Wij zijn alvast fan.

  MODE VANDAAG gaat om FAVORIETE STUKKEN.

  tineb-herfstwinter18-riani-winterwarmteLangzaam maar zeker vervagen de vakjes. We doen steeds minder aan mode voor jong en mode voor minder jong.  Aan mode voor slank en mode voor minder slank.  Aan mode voor kantoor of mode voor een avondje uit. Het gaat om iets graag zien en deze keuze bewust inpassen in jouw stijl & jouw kleerkast, in jouw leven.

  Langzaam maar zeker vervagen ook typische stijlkenmerken. Iedereen inspireert iedereen. Ruches, plooien, kant, pailletten, prints, ruiten en strepen zijn in alle collecties terug te vinden en worden gretig gedragen. Mix&match is aan de orde van de dag.tineb-herfstwinter18-riani-winterwarmte

  Langzaam vervagen ook de seizoenen en beslaat vooral het ‘tussenseizoen’ het grootste deel van het jaar én onze garderobe. Hoe beter je keuze, hoe meer draagplezier.

  RIANI weet deze tijdsgeest juist te vertalen. En dan past de smaragdgroene bloes met ruches perfect voor een bijzondere avond, straks tijdens de feesten maar ook in april.  De stof is stretchkatoen en daardoor ook vlot te combineren op een jeans voor pakweg een meeting op het werk. Het kanten stretchjurkje draagt makkelijk overdag met sneakers (combineer met een lang gilet), maar wordt klassevol met een halsjuweel en pumps. En de maten? Voor elke vrouw, van 36 tot 48. 

  Persoonlijkheid & creativiteit zijn codewoorden. Wat kies je? En wat doe je er mee?  Precies daar willen WIJ iets VOOR JOU betekenen. Als specialist van mooie stukken doen we niets liever dan samen met jou aan de slag gaan. Tot je zegt: “dit is het”. En nog verder tot je helemaal overtuigd bent: “dit kan ik combineren, dit past in mijn kleerkast”

  Waar je ook bent, wat je ook doet, kunnen zeggen,  Zo. Zie. Ik. Me. Graag.  Dat en alleen dat is toch de bedoeling van mode?

  ROOS:

  tineb-herfstwinter18-riani-winterwarmte

  Wij ons kent heeft al begrepen dat we “All that Jazz” tijdens Winterwarmte ook letterlijk zullen nemen.

  Het is met genoegen dat we hiervoor een podium geven aan Roos Lambrecht.  Deze talentvolle zangers uit eigen stad laat je samen met haar pianist drie dagen lang genieten van haar fluweelzachte stem.

  Roos is een typische RIANI- dame die stevig in het leven staat.  Mama van een zoontje, enthousiaste lerares, en helpende hand in de Pomme d’Or waar haar partner al vele jaren de chef van het huis is.  Zingen echter, is het liefste wat ze doet. En dat voel je meteen als je naar haar luistert.

  Dat kan LIVE op vrijdag van 15 tot 17u en van 19-21u / op zaterdag van 15 tot 17u30 / op zondag van 15.30-18u

  RELAX:

  Met enkele zachte zitjes en veel kussens ontvangen we je tijdens Winterwarmte als in een jazzclub, een plek waar het zalig vertoeven is.

  Take a breath … and relax!  Met een vleugje muziek op de achtergrond (Roos heeft een schitterende play-list klaar) en een glaasje in de hand maken  we ook tijd voor gewoon een praatje met jou.

  2019 komt eraan, we vinden het belangrijk een vinger aan de pols te houden.  Straks valt de EINDEJAARSEDITIE’18 van het JOURNAAL bij jou in de bus. Er staan enkele vraagjes in, bedoeld om te peilen naar jouw verwachtingen @Tine.B.  Warme oproep bij deze:  maak er gebruik van om jouw mening neer te pennen. Wat waardeer je bij ons? Wat kan er beter? Heb je suggesties?  Kom het ons vertellen, of deponeer jouw antwoorden tijdens Winterwarmte in de urne.  Zondagavond trekken we uit alle antwoorden alvast 1 winnaar die een Cinzia Rocca WINTERJAS mag komen uitkiezen. (Wie weet ben jij straks de gelukkige!)

  WELKOM op 23.24.25 november.

  Wij hebben ontzettend zin in WINTERWARMTE en met ons bijna 70 collega ondernemers in Oudenaarde. (klik voor meer info)   Samen vormen we het kloppende hart van de stad waar we van houden.

  MOVE YOUR FEET and FEEL THE BEAT !

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!