Wij maken tijd voor jou.

24 juni 2019
 • Nieuwsbrief
 • Bij Tine.B volgen we graag jouw ritme. “Altijd goed gekleed” is niet zomaar ons credo.
  Als het weekend er aankomt valt er al eens een uitnodiging in de bus, of verschijnt er iets leuks op de planning. “Nothing to wear” behoort voortaan tot het verleden, we maken op donderdag én vrijdag met plezier

  EXTRA TIJD voor jou!  

  Ontdek onze nieuwe OPENINGSUREN vanaf 1 juli (met alleen maar voordelen) :

  • ELKE donderdag LAATAVONDWINKELEN tot 20u

  Geef toe; plaats om te parkeren op de Markt, eerst bekomen met een drankje en dan in alle rust passen en kiezen; zalig toch?! Velen hebben ons op donderdagavond in het hoogseizoen al weten te vinden en stellen deze uurtjes quality time erg op prijs.

  Jij nog niet? Probeer het eens! Ook wij vinden het fijn op donderdagavond met jou persoonlijk aan de slag te gaan en doen dat vanaf nu het hele jaar door.

  • DOORLOPEND SHOPPEN van 9u30-18u op vrijdag & zaterdag

  Ken je dat gevoel? Het weekend komt eraan, en je hebt een lijst met boodschappen af te werken. Je vertrekt vol goeie moed, maar verliest ‘s morgens op de eerste plek wat meer tijd dan voorzien. Je komt vervolgens even voor 12u in de stad aan, en botst… op een gesloten deur. Niet bij TINE.B. Op vrijdag én zaterdag blijven we vanaf juli over de middag OPEN. (tip: dit is eveneens pure quality time; minder druk & meer keuzeplezier).

  • SNELLE RETOUCHES op vrijdag :

  Ons naai-atelier boven is op vrijdag de hele dag bemand (of beter gezegd bevrouwd). Kom je op donderdag iets kiezen, en is er een kleine aanpassing nodig om jouw favoriete stuk nog beter te maken? Vicky zorgt ervoor! We voorzien op vrijdag ruimte voor express-service.

  PS : Raak je al eens in de knoei met een kledingstuk dat ‘niet te strijken’ blijkt? Breng het eveneens op donderdag binnen. Wij hebben in ons atelier een industrieel stoomstrijkijzer met afzuigtafel. Laat ikzelf daar -in alle bescheidenheid- goed mee overweg kunnen; geen plooi die onder mijn handen niet in bedwang te krijgen is. En op vrijdag? Kom je je ‘gerevitaliseerde’ kledingstuk gewoon terug ophalen :)!

  • Op maandag is de winkel GESLOTEN en rusten wij voortaan even uit (of verzamelen we alweer inspiratie voor de komende winkelweek…)!

  TIJD VOOR DE ZOMER!

  En dat betekent, jouw kleerkast of reiskoffer aanvullen met zonnige stuks. Hét beste moment om dat te doen?

  Tijdens onze 4-DAAGSE BRADERIE ! Heerlijk snuisteren in onze tent en in de winkel, en tegelijk mooie kortingen meepikken. Niet te missen, zorg dat zeker eens langskomt.

  Bovenop je aankoop krijg je de TERRASBON van Oudenaarde WinkelStad; heerlijk nagenieten op één van de vele terrasjes wordt dubbel leuk.


  Inspiratie nodig?

  Met onderstaande fotocollage blikken we graag terug naar ons WELKOM ZOMER!-event. Dank aan Veerle, Kathy en Grietje voor hun schitterende presentaties als model voor 1 dag op het Marktplein van Oudenaarde.

  TIJD voor onze FOTOWEDSTRIJD :

  Niets dat mij meer blij maakt, als een foto van een tevreden klant in TINE.B-outfit!

  Warme oproep bij deze; waar ook je bent, deze zomer, en je draagt TINE.B: maak een leuke foto en stuur door!

  Via messenger op onze facebookpagina Tine.B (klik) of via whats’app op 0478/49.43.12. We maken een mooie post ‘happy customer’ van jouw foto, en je verschijnt op onze instagram-account.

  Eind juli en eind augustus trekken wij uit alle inzendingen een winnaar. Die krijgt telkens een aankoopbon van €50 in de bus.

  Gewoon doen! Afgesproken?

  TIJD om even terug te stappen in de TIJD :

  Eindigen doe ik graag met een TIP voor een bijzonder uitstapje vlakbij.

  Ga deze zomer eens Huis BEAUCARNE op het plein in Ename bezoeken. Dit statige herenhuis dateert uit 1748 en wordt tot op vandaag door dezelfde familie bewoond. Het is een unieke erfgoedparel, waar de tijd stil bleef staan, met interieurs en collecties die 12 generaties lang bewaard en gekoesterd zijn gebleven.

  Julien Fornari (historicus en jongste telg van de familie) en zijn echtgenote leiden u graag rond. Hun passie is even overweldigend als de schitterende kamers vol kunst & curiosa.

  Alleen al voor het enthousiasme waarmee dit jonge paar huis Beaucarne nieuw leven wilt inblazen, is een bezoekje meer dan de moeite waard! Doe het op een zonnige dag in het weekend en je kan de rondleiding afsluiten met huisgemaakte quiche of gebak op het terras.

  En, oh ja, denk eraan ook naar de druivenserre te vragen! Het is één van de oudste en best bewaarde serres in Europa, met druivenranken van meer dan 250 jaar oud. De gevel was destijds fel beschilderd met rode en blauwe strepen, die het gevoel van textiel moesten opwekken. Je kan nog vage sporen ontdekken en je zo een “Turkse tent” of “Turquerie” voor de geest halen.

  Reservaties, rondleidingen en meer info : Huis Beaucarne (klik).

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!