Welkom zomer!

29 mei 2019
 • event
 • mode-inspiratie
 • Het was beloofd. De zomer komt eraan en dat willen we @TINE.B vieren.

  En hoe!

  Met modellen:

  Het antwoord van Kathy, Grietje en Veerle was meteen JA! op onze oproep “Modellen gezocht”. Deze 3 enthousiaste dames presenteren volgende week maar wat graag een selectie van favoriete LOOKS voor de mooiste maanden van het jaar!  

  Vakantieplannen, een feest in het vooruitzicht of gewoon zin in een zomerse jurk? We laten je graag zien wat we in huis hebben. (Schoenen Stiletto'(klik) zorgt voor bijpassende schoenen)

  WELKOM op donderdagavond 6 juni ’19 @Tine.B

  van 17-20u heerst er een en al zomerse sfeer!

  Met l’Apéritif du Sud : ‘VYLMER’, meer bepaald

  VYLMER is een ambachtelijk aperitief dat gemaakt wordt in de Provence. De basis is rosé-wijn uit de Luberon waar, gebaseerd op een recept uit de jaren ’50, een distillaat van bittere en zoete sinaasappelen aan toe is gevoegd, samen met rietsuiker en kruiden. Heerlijk, als je het ons vraagt, je proeft de zon op je tong!

  We hebben dit drankje ontdekt bij Henriette&Juliette'(klik), lifestyle concept store in de Broodstraat. Dit is niet voor niets een van onze favoriete winkels in Oudenaarde. Zaakvoerder Vanessa selecteert met zorg authentieke spullen waar je hart van overslaat.

  Met zonnebloemen

  Als je zomer zegt, en rosé uit de Provence, dan is het slechts een kleine stap om ook velden vol zonnebloemen te zien, toch? Ze zijn er echt, in onze etalages. Kom alvast wegdromen!

  Maar er is meer :

  Bloemenschool ‘De Groene Verbeelding’ zal er donderdagavond 6 juni ook zijn. Een van de lesgevers, Miet Breda, komt ons vertellen hoe je met zonnebloemen zuiderse sfeer brengt op de zomertafel.  Een aanrader! Je gaat met tip&tricks naar huis, waar je zelf mee aan de slag kunt.

  Raak je door het verhaal van Miet in de ban van bloemschikken en wil je graag meer weten over ‘De Groene Verbeelding'(klik)? Dat komt goed uit, het cursusprogramma voor 2019-2020 is vers van de pers en ligt volgende week op onze toonbank.


  Wij hebben zin in deze avond boordevol inspiratie. Jij ook?

  Welkom donderdag 6 juni!

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!