Weekend van de klant, welkom !

4 oktober 2018
 • dank
 • event
 • MIJN VORIGE BLOG

  dateert alweer van eind juli,  Trends Najaar’18 waren op dat moment nog gloednieuw.  Nu september ondertussen voorbij is (met veel zon in extra-time) hebben tal van ruit pantalons, bloesjes in luipaardprint, kobaltblauwe jurken of  wollen jassen uit het JOURNAAL  hun weg gevonden naar misschien ook jouw kleerkast.

  1 trend kwam echter nog niet aan bod, en daar gaat het vandaag over.

  “MINDER & BETER”, of hoe wij in de huidige tijden van veel en snel, ook bij Tine.B  eigenlijk het tegenovergestelde willen bieden. Een selectie van mooie stukken, die langer dan 1 seizoen meegaan.  Die met zorg gemaakt zijn, met liefde gekozen. Die in alle rust voorgesteld worden. Met aandacht voor vragen of kleine bekommernissen. Met een retouche-dienst tot ze jou als gegoten zitten. Daar gaat het ons om!  Minder & beter betekent bewust kiezen en de gekozen stukken bewust dragen, je kleren liefhebben en koesteren.

  Ik schreef er al over in mijn blog van 16 september ’17 “Een liefdesverhaal” (klik).  Dat meer en meer klanten van deze gedachte doordrongen raken hebben we in de voorbije weken mogen ervaren en daar kunnen we alleen maar blij om zijn.  Stenen winkels als de onze krijgen er digitale collega’s bij. Geen enkele muisklik echter kan in de buurt komen van wat je als klant bij ons be-leeft. Elke dag is een dag van de klant. Samen met veel collega’s in de stad doen we alles tot jij helemaal tevreden bent, telkens weer.

   

  DIT BRENGT ONS NAADLOOS BIJ

  LUISA CERANO.  Het Duitse label dat dit najaar zijn 20 jarig bestaan viert en bij uitstek “favorieten” (lees= stukken met een lange houdbaarheidsfactor) ontwerpt.  We waren er van in het begin bij en meteen overtuigd.  LC-collecties kenmerken zich door hoogwaardige materialen, een uitgelezen kleurenpallet (over de seizoenen heen), en een perfecte pasvorm (ook voor wie minder slank is).  Maar het is vooral de mix van tijdloos én modieus, elegant én pittig,  die ervoor gezorgd heeft dat Luisa Cerano is uitgegroeid tot één, zoniet dé vaste waarde van Tine.B

  Velen onder jullie zijn ondertussen fan en daarom heffen we dit weekend graag samen het glas!

  WELKOM voor een terugblik op 20 jaar onnavolgbare stijl en klasse!  (Daar hoort ook een model bij én kadootjes.)

  Voor deze feestelijke gelegenheid doken we zelf de paskamer in. We presenteren onze Luisa Cerano-favorieten van dit seizoen.  “Vrouwelijk versus stoer” voor Inge. “Sportief toon-op-toon” voor Vicky. “Classy met een twist” voor Tine.

   

  Heel graag willen we ook van jou weten: waarom kies JIJ voor LUISA CERANO?  Wat maakt jou tot FAN?    Laat het ons weten via de reactiebalk onderaan en neem zo deel aan onze JUBILEUMWEDSTRIJD. Alle antwoorden worden uitgeprint en komen op ons bord aan de toonbank.  Volgende woensdag trekken wij een winnaar en die gaat met het zwarte Luisa Cerano-HEUPTASJE (dat Inge draagt) naar huis. Doen!

   

  NOG EEN WEDSTRIJD:

  Zaterdag 6 en zondag 7 oktober wordt ook één GROOT FEEST @Oudenaarde WinkelStad :  Het ‘Weekend van de Klant’. Trek stad in. Laat je 2 dagen lang verrassen door een prachtig aanbod en warme attenties. Wie weet scoor je een Oudenaardebon ter waarde van €250! Deponeer hiervoor je kassaticket op zaterdag en zondag, van om het even welke winkel of horeca-zaak uit Oudenaarde Centrum, voorzien van je naam en telefoonnummer bij de Dienst Toerisme. 

  Meer info: nieuws (klik)

   

   

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!