Nieuwsbrief Mei’19

9 mei 2019
 • mode-inspiratie
 • Nieuwsbrief
 • Moederdag&Mei

  horen gewoon bij elkaar. Het is geen toeval dat de maand waarin de natuur zich van haar mooiste kant laat zien, ook de maand is waarin MAMA gevierd wordt. Geen boeket is groot genoeg om mama’s en bij uitbreiding alle vrouwen die op de een of andere manier iemand’s mama zijn, in de bloemen te zetten voor wat ze doen. De bloemenpracht in mei is geheel terecht 1 uitbundige&kleurige ode aan MOEDER!

  Ik ben een fan van het woord, jullie ondertussen bekend. Daarom begin ik deze nieuwsbrief graag met mijn favoriete moederdag-gedicht, geschreven door Geert De Kockere.

  Hoe teken je een moeder? vroeg ik mij af.
  Een moeder is zoveel.
  Ik staarde naar een leeg blad, het zachtste potlood dat ik vinden kon losjes in mijn hand.
  Klaar! zei ik moe, aan het einde van de avond en liet het jou zien.
  Ik zie niets! zei je verbaasd.
  Ja, zei ik, zoveel en toch merk je het niet.

  aan alle moeders&vrouwen wens ik zondag een prachtige dag toe, geniet ervan!

  ONZE GESCHENKBON

  is elk jaar weer een favoriet voor wie graag MAMA met een PAKJE verrast. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen (een winkel binnenstappen, persoonlijk iets uitkiezen, en weten dat je straks met een bon kan betalen; dat vinden we toch allemaal fijn?) !

  Speciaal voor Moederdag verpakken we de Tine.B-Geschenkbon in een leuke doorzichtige toilettas van RIANI (met een mini handcrème als extra).

  Ideaal om op reis mee te nemen (handbagage proof), of voor buiten in de tuin tijdens zomerse dagen. Reken maar dat je hiermee scoort!

  MOEDERS&JUWELEN

  Ook een goeie match! Een paar kleurige oorhangers of een halsjuweel werken een outfit af, geven net dat tikkeltje persoonlijkheid, of fleuren gewoon je dag op als het regent.

  Verwen MAMA (of jezelf, of je zus, of je vriendin) met oorhangers of een halsjuweel uit de collectie FLO JEWELRY (@LeenSnoeck) en krijg er GRATIS een passend armbandje bij!

  MEI

  brengt ook de zomer dichterbij. En dat betekent mooi weer, samen buiten rond de tafel, genieten, lange jurken, overal prints, uitnodigingen voor een feest, en natuurlijk vakantie…!

  We laten je hieronder, bij wijze van inspiratie zien, wat er gebeurt als mijn dochter Marieke, met een fototoestel in de hand en Vanessa, die jullie kennen van onze catwalk, elkaar op een doorsnee dinsdagochtend treffen in winkel:

  ZOMERLOOKS om bij weg te dromen, als je het ons vraagt. En… aan mooie locaties geen gebrek in onze schitterende stad Oudenaarde.

  @ARTISTIC BLOEMEN, Gentiel Antheunisplein (Gustav, Flo Jewelry)

  @FUZZY DUCK Bar&Eatery, Broodstraat (Luisa Cerano, Flo Jewelry)

  @Lingerie HERMAN, Nederstraat (Luisa Cerano, Flo Jewelry)

  En natuurlijk… op de MARKT (Riani, Flo Jewelry)

  Kom gerust zelf eens langs in de winkel; voor de mooiste maanden van het jaar hangt er beslist ook voor jou iets in onze rekken!

  Warme groet, tine

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!