Nieuwsbrief Januari’19

18 januari 2019
 • Nieuwsbrief
 • SOLDEN

  Derde week januari. Dat betekent 2e afprijzing!

  tineb-hw18-repeat-gustav-solden-nieuwsbrief

  Voor 50% van de prijs tik je beslist leuke extra’s voor je outfits op de kop. Het loont de moeite nog eens door onze rekken te struinen. Een broek die ook perfect in de lente kan, of een trui die in november net te duur bleek; wie weet hang jouw maat er nog bij.

  En onze service? Die is niet afgeprijsd. Even graag nemen we alle tijd. Ook met korting helpen we je om GOEIE KEUZES te maken. Ben je er nog niet geraakt? Doe het dan NU.

  NIEUWE LEVERINGEN

  Ondertussen zijn nieuwe LEVERINGEN aan de orde van de dag. Tot eind februari komen er wel elke dag dozen of hoezen binnen. We hebben handen vol met uitpakken/prijzen/plooien of ophangen. Veel Oh’s! en Ah’s! horen daar bij. Het nieuwe seizoen wordt een explosie van kleur.

  Geef toe, geen betere remedie tegen donkere dagen, als het uitpakken (én aanpassen) van de Lente!

  Onze favoriet op het moment?

  De pantonekleur 2019: of KORAAL!

  Wat een heerlijke, levendige kleur is dat. Draag koraal en je energie-level schiet meteen de hoogte in. Wij zijn fan! Wie nog?

  Ook vroege leveringen van CASUAL CHIC, het label met nét dat iets meer van de Belgische collectie Raffaelli. Heb je een feest in het vooruitzicht en wil je nu al eens komen kijken?! Welkom!

  Of is het eerste thema van LUISA CERANO meer iets voor jou? Ook al binnen en mijn persoonlijke favoriet.

  Wat denk je van onderstaande look? Een tikkeltje classy door de fijne pepitaruit, en tegelijk stoer door de bloes met ‘lipjesprint’ en de broek met piping. Witzwarte ruitjes of prints worden helemaal hip als je ze matcht met nieuwe fluokleuren geel of felroos.

  En wat zo super is, je kan het straks meteen dragen! Op hakken voor business en met sneakers voor ‘streetsyle de luxe’.

  tineb-lentezomer19-luisacerano-streetstyle-outfitinspo


  Work in progress : JOURNAAL Lente/Zomer’19

  tineb-lentezomer19-journaal-blog

  Wat vandaag en de volgende weken geleverd wordt, komt er natuurlijk niet zomaar. Het is het resultaat van een intensieve maar boeiende aankoopronde vorige zomer.

  Uit het aanbod van onze vertrouwde merken, en een aantal leuke nieuwkomers is in augustus ’18 het aanbod LENTE/ZOMER’19 TINE.B samengesteld. Met het vullen van de winkel komt het verhaal dat ik toen schreef, pas echt tot leven. De grote lijnen van dat verhaal wil ik graag vertellen aan de hand van mijn JOURNAAL, tegen half februari in jouw brievenbus. De hoofdrol echter speel JIJ de komende maanden ZELF!

  Weten hoe de making-off tot stand komt? Lees dan mijn blog van augustus ’17 “Een kijk achter de schermen van het Journaal” (klik).

  SAVE THE DATE for “COLOURS OF CUBA!”

  En hiermee vertellen we meteen WAAR ons verhaal zich afspeelt:

  felle kleuren, pastelkleuren, fluokleuren, vrolijke bloemenprints,
  strepen&dots, kleur-op-kleur, lange jurken, zalige rokken, heerlijke blouses, … dat kan alleen maar CUBA zijn!

  Samen met Schoenen Stiletto en Optiek Van Ommeslaeghe organiseren we op woensdag 13 maart’19 een FASHION EVENT in de Qubus (om 15u én om 20u). Zet nu al met stip in jouw agenda, dit mag je niet missen.

  “Join us where the colours are bright and the rum is strong!”

  Herfst-Winter ’19-20

  Heel binnenkort tenslotte breekt het moment aan dat we met 3 SEIZOENEN tegelijk bezig zijn. De beurs Collections Premières Düsseldorf (kortweg CPD) die we op 27-28 januari bezoeken, betekent voor ons het startschot van alweer een nieuwe aankoopronde : HERFST-WINTER’19.

  Hoe dat in zijn werk gaat, lees je in mijn blog “Op ontdekking in Düsseldorf” (klik)

  Maar eerst…

  1 weekje batterijen opladen samen met mijn man Geert, UNPLUGGED.

  Met grote dank aan Inge & Vicky die ervoor zullen zorgen dat ondertussen @Tine.B alles vlekkeloos loopt. Tot gauw!

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!