NIEUWS

1/ Weekend van de Klant

Kom onze collecties ontdekken! We verwennen jou 10 dagen lang met heerlijk artisanaal snoepgoed (uit atelier BEBIJN, Ename) en een geschenkje.

2/ Herfst-Winter’20

Klaar voor het nieuwe seizoen? Wij wel!

We trokken met model Elke Van den Borre naar de studio van fotograaf Carl Delacauw, en fotografeerden maar liefst 50 LOOKS voor jou. Klik hier voor outfit-inspiratie! Sportief, zakelijk, gekleed of feestelijk. We zijn blij met wat in onze rekken hangt en kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan.

Wil je elke dag nieuws van TINE.B? Volg ons dan op Instagram: https://www.instagram.com/tineboudenaarde/ Via de ‘stories’ bovenaan krijg je ook regelmatig een blik achter de schermen.

3/ Extra service voor jou:

*) Winkelen op afspraak

Elke voormiddag voorzien we ruimte om een afspraak te maken. We werken dan met gesloten deuren en de winkel is een uur van jou alleen. Aarzel niet om Tine te bellen (0478/49.43.12.) en kies 9u, 10u of 11u.

Liever ‘s avonds een afspraak? Laat het weten, dat kan ook.

*) De TINE.B-BOX aan huis

Wil je graag iets nieuws om aan te trekken, maar voel je je veiliger door RUSTIG THUIS te passen? Bellen is eveneens de boodschap! We overleggen samen en vervolgens brengen wij de Tine.B-BOX met alternatieven aan huis. Vrijblijvend. Wat niet goed is, wordt terug opgehaald. Retouches worden altijd samen ter plaatse bekeken. Eenmaal klaar, leveren wij de aangepaste stuks terug thuis.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!