Nieuw : GUSTAV!

22 juli 2016
 • merken
 • Uitpakken was vandaag nog leuker dan anders… er kwam een 1e levering binnen van een gloednieuw merk…  Onze laatste aanwinst  hebben we in het hoge Noorden gevonden en we zijn er bijzonder fier op!

   ‘GUSTAV’  is een merk van Deense oorsprong dat  in nauwelijks 7 jaar tijd een stevige plek veroverd heeft op de internationale modemarkt en zich richt op de vrouw van vandaag, thuis in deze wereld, bewust bezig met alle facetten van haar leven.

  Het merk brengt elk seizoen een compacte, goed doordachte collectie ; jasjes, tops, bloezes, tricot, jurken, broeken, accessoires ….   maar zet vooral  in op de kracht van elk stuk op zich.  Actieve vrouwen die ook van het leven genieten, willen immers een kleerkast die ze volgens stemming en gelegenheid kunnen combineren.  Een top met kant onder een jasje voor een afspraak op het werk, dezelfde top op een hippe jeans met een leuke sjaal erbij  voor een avondje onder vrienden, dezelfde jeans dan weer met een stoere trui voor een wandeling met de kinderen.

  Anno 2016 is ‘mix&match’ één van de codewoorden in de mode, GUSTAV heeft dit helemaal begrepen.

  Hoe ze dit aanpakken?  Doorgedreven vakmanschap  maar vooral liefde voor details!  De belijning is vrouwelijk maar ingetogen, de uitwerking echter ultra gesofisticeerd.  Pas bij de tweede aanblik zie je helemaal waar het om gaat : een subtiele applicatie, een contrastbies, een vleugje kant, bijzonder stofgebruik,  een aparte mix van kleuren. Verschillende materialen, kleuren en afwerkingen ontmoeten elkaar en resulteren in unieke stukken, aan een correcte prijs.   LIEVELINGSSTUKKEN, die telkens weer kunnen gecombineerd worden; dressy, casual of een mix van beiden, volgens de stemming van het ogenblik.  Niets voorgeschreven fashionlooks, maar bijzondere items om graag en veel te dragen, precies op jouw manier.  Het credo van het ontwerpteam is niet voor niets “Gustav is a jewel for every woman who wants to sparkle”!

  Klinkt dit niet een beetje als de filosofie van Tine.B? Dan begrijp je waarom we als een blok voor dit merk gevallen zijn…

  P.S. Zie je ook de sjaals op de foto’s? We hebben ze eveneens in huis, ze zijn prachtig en hebben een zachte prijs.

   

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!