JOSEPH RIBKOFF : merk in de kijker

24 augustus 2017
 • event
 • merken
 • “Op en top vrouwelijk met een jurk van Ribkoff.”
  “Met Ribkoff scoor je op een feestje, altijd !”  “Onmisbaar in de reiskoffer; Ribkoff zit perfect en is kreukvrij. Waar je ook bent, je gaat stralend de avond in.”  “Ribkoff is uniek en altijd draagbaar, over de seizoenen heen.”

  “Weet je niet wat aan te trekken? Kies voor Ribkoff, combineer met een paar oorhangers en een hippe pump, en je bent ready to go!”

  Een overdosis Ribkoff in de vorige alinea?

  Niet toevallig. We lieten klanten aan het woord die fan zijn van deze bijzondere collectie.  Een merk binnen ons aanbod dat misschien een buitenbeentje kan genoemd worden, maar tegelijk erg gewaardeerd wordt. Design en productie zijn volledig gevestigd in Canada, nieuwe leveringen worden wekelijks over Düsseldorf aangevlogen. Dat op zich is al bijzonder.

  Het meest speciale echter, is de typische RIBKOFF-stijl.

  Herkenbaar, en toch telkens weer anders. Maximaal draagcomfort want alles klopt.  Drapages waar ze horen te zitten, details die verrassen, mode-elementen die juist gedoseerd zijn toegepast.  Stoffen die wasbaar zijn en meteen weer aan kunnen.  Veel zwart, of zwart/wit want dat is altijd goed. Maar ook kleuren, vaak uitgesproken en felle prints. Geliefd voor feestjes, dressed-up maar nooit té.

  Jong, minder jong; slank, minder slank, velen hebben een Joseph Ribkoff-stuk in hun kleerkast hangen. Altijd zijn het favorieten.

  Wil ook jij kennis maken met dit merk?   Ben je al fan, en benieuwd naar de collectie Herfst-Winter ’17 ?

  Komt goed uit :

  JOSEPH RIBKOFF – event in de winkel op donderdag 31 augustus

  welkom van 14u tot 17u

  Een model, hapjes&drankjes, veel inspiratie !

  Dit wil je niet missen, zorg dat je erbij bent.

   

  Dank aan Alexandra die vanuit Sardinië een prachtige foto stuurde. Ze draagt de zwarte OFF-SHOULDERS BLOES van Ribkoff met wijd uitlopende mouw in kant, een van dé lievelingstukken uit de zomercollectie.

  En weet je wat? Wegens groot succes blijft deze bloes ook in de najaarscollectie lopen ! Bestelbaar niet alleen in zwart, maar ook rood, donkerblauw en champagne. 

   

  PS : Kan je niet wachten om het volledige TINE.B-aanbod Herfst/Winter ’17 te ontdekken? Ons nieuwe JOURNAAL valt eerstdaags in de brievenbus ! Niets ontvangen? Mail jouw adres naar tine@tineb.be.

  Zin in LIVE-INSPIRATIE ? Op donderdag 14 september 14u30 of 20u zijn er onze MODESHOWS in de LADEUZE, Ladeuze3, Maarkedal.  8 Modellen/klanten showen maar wat graag de KEY-LOOKS voor het najaar.

  Reserveer snel jouw plaatsje op 055/31.22.17.

   

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!