Geen secretaressen maar…

21 april 2016
 • Team
 • 3 BIJZONDERE MEDEWERKERS die evengoed verdienen vandaag in de bloemen te staan!
  Inge, Vicky & Carine : DANKJEWEL!

  ZO FIER OP ONS TEAM !  Een ideale dag vandaag om de 3 vrouwen naast tine.b voor te stellen :

  tineb-team-ingeINGE

  Is immer opgeruimd en rustig. Haar Nederlandse roots zorgen voor een vrolijke en nuchtere toets in het huis.
  Mode zit in haar vingers, bedienen is haar 2e natuur.  Haar credo : vinden wat de klant zoekt! Met eindeloos geduld gaat ze zolang door tot jij zegt : “dat is het!”

  Ze is ook systematisch en nauwkeurig;  het uitpakken van collecties & aanmaken van labels zijn bij haar in goede handen. Met veel smaak draagt ze ook telkens bij tot aantrekkelijke presentaties in de winkel.  Moet er iets voor jou besteld worden? Dan mag je helemaal gerust zijn. Inge volgt elk order nauwgezet op en waakt erover dat alles op tijd terecht komt.

   

   

  VICKY tineb-team-vicky

  Is altijd goed gehumeurd en houdt van lachen.  Ze is flexibel en niets is haar teveel.
  Als er op drukke momenten veel klanten tegelijk in de winkel zijn, springt ze met plezier bij in het bedienen.  Ze helpt ook Carine met het naaiwerk in het atelier, en zorgt er voor dat de winkel netjes ligt en op tijd een poetsbeurt krijgt.

  Vicky draagt ook zorg voor onze koffiehoek in de winkel. Met de eenvoudige vraag ‘Koffie?’ tovert ze telkens weer een lach op het gezicht van onze klanten.

   

   

  CARINE tineb-team-carine

  Is een ervaren naaister met gouden handen en een grote zin voor precisie; het volledig uitgeruste naai-atelier op onze 1e verdieping is haar terrein. Kleine aanpassingen of echte veranderingen op maat van de klant, niets is haar te moeilijk, niets is haar teveel.  Telkens weer zorgt ze voor perfect uitgevoerde retouches.  Haar motto : “de klant moet voelen dat een kledingstuk verbeterd is, maar mag het niet zien”.

  En hoewel Carine niet vaak beneden komt, maakt ze wel helemaal deel uit van het tine.b-team. Modeshow, event of braderie : bij elke activiteit kunnen we steevast op haar enthousiaste medewerking rekenen.

   

   

   

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!