Het gaat om jou !

29 september 2017
 • dank
 • event
 • Feel good
 • Elke dag is een dag van de klant voor ons, we gaan door tot jij helemaal tevreden bent, telkens weer.
  Dit weekend echter worden alle registers opengetrokken, en niet alleen bij Tine.B .

  Zeg nu zelf :
  ” Winkelen in onze eigen steden en gemeenten, dicht bij huis,  in grote en kleine winkels, die samen garant staan voor een aantrekkelijk, divers en origineel aanbod. Waar je nog winkeluitbaters en medewerkers van vlees en bloed ontmoet, die passie hebben voor hun vak.  Waar je nog  iets kan en mag vragen. Die je persoonlijk adviseren. En die je recht in de ogen durven kijken wanneer ze je kwaliteit aanprijzen, hun aanbod presenteren. Die je laten proeven van wat ze zelf maken & creëren  … daar wordt toch iedereen gelukkig van !”

  Tal van winkels in onze stad Oudenaarde zijn zoveel meer dan ‘a place to buy’, ze zijn ‘a place to BE’.  Een ontmoetingsplaats waar je gelijkgestemde mensen vindt, waar je jouw liefde voor mode, interieur, lekker eten & koken of je interesse in een goed boek kan delen.

  Winkelen is op stap gaan, rustig alleen of gezellig met vriendinnen, je  partner, met moeders of dochters…  Winkelen is voelen, ruiken, proeven & ontdekken op het ritme van de seizoenen.   Geen enkele site, geen enkele muisklik zal ooit maar in de buurt kunnen komen van wat je echt BE-LEEFT.

  En daar is het ons, zelfstandigen & ondernemers om te doen.  Dat is onze drijfveer, elke dag opnieuw! 

  Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober wordt één GROOT FEEST  :  Het ‘Weekend van de Klant’

  Het gaat immers om jou, om jou én om jou…  FIJN dat je onze klant bent !

  Dat willen we VIEREN, met z’n allen, een weekend lang.

  @Tine.B  :  Luisa Cerano EVENT; een model, een glaasje en veel favoriete looks !    (zaterdag van 9u-18u, zondag van 14u-18u)   ohja, -én een kadootje –

  @OudenaardeWinkelStad  : Trek de straat op, laat je verrassen door een prachtig aanbod en warme attenties. Neem een kijkje op de -bijna- nieuwe Markt (het duurt nu echt niet lang meer) en scoor misschien een aankoopbon van €250.

  Tot ziens !

   

  tineb-herfstwinter17-weekendvandeklant-wedstrijd

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!