Colours of Cuba : een FASHION EVENT om niet te missen!

8 maart 2019
 • event
 • Heb jij je ticket al voor het Fashion Event in de Qubus? 

  welkom op het fashion event lente zomer 2019 in Oudenaarde

  Reis op woensdag 13 maart ’19 mee met ons naar CUBA!  De sfeer van dit Latijns-Amerikaanse land past perfect bij onze nieuwe collecties : kleurrijk, levendig én vrouwelijk.

  Lange jurken of wijdvallende pantalons? Felle kleuren of pastel? Bloemenprints of strepen?  Toon-op-toon of vrolijke mix?  Je hoeft  niet te kiezen :  “This summer has it all!”  Kom snel je ticket halen en BELEEF een namiddag of avond lang de zomer van je dromen.  Je keert boordevol inspiratie huiswaarts, dat is beloofd.

  1/ Meer dan 100 COMPLETE LOOKS

  hebben we voor jou in petto, en dan bedoelen we ook echt compleet, als in met alles erop en eraan.  Het begin van elk seizoen brengt een ware fashion-overload met zich mee.  Gloednieuwe etalages vol kledij, schoenen & zonnebrillen.  Magazines in de brievenbus vol modefoto’s.  En 1 prangende vraag: “hoe is al dit moois te combineren?”

  Het antwoord krijg je woensdag aanstaande. Als 3 gepassioneerde zaken –Tine.B / Schoenen Stiletto / Optiek Van Ommeslaeghe- samenwerken ontstaan er outfits met een WOW-factor.   

  Nog meer samenwerking is er met Artistic bloemen&planten, Bakkerij Burez, Salsa Malika en DJ El Rubio : Cubaanse Sfeer ? Reken maar!

  2/ONZE MODELLEN ZIJN ECHTE VROUWEN, als jij en ik

  Iedereen kan schitteren, op de catwalk, maar vooral ernaast, als je kledij draagt waar je je goed in voelt en die bij jou past.  Stefanie, Isabelle, Katrien, Joke, Veerle, Vanessa, Sophie en Mieke staan straks vol enthousiasme klaar om ook jou te overtuigen.

  Als eens kijken naar een voorproefje van onze collecties Lente/Zomer’19?  Klik hier.

  3/ Colours of Cuba is ‘s avonds OOK VOOR HEREN!

  welkom op het fashion event lente zomer 2019 in Oudenaarde

  Twijfel je om te komen omdat je vriendin niet vrij is?  Kom dan samen met jouw echtgenoot of vriend.

  Terwijl JIJ geen enkele outfit van de catwalk mist, geniet HIJ van een boeiende RUM-DEGUSTATIE @ Tim’s Tasting. Mooie deal, toch?  Doen!

  Klik hier voor meer info en hij raakt beslist overtuigd : Tim’s Tasting.

   

  4/ EN ER IS MEER :

  In onze vele persoonlijke contacten met klanten, komt er ook vaak minder goed nieuws1 op 8 vrouwen wordt getroffen door borstkanker.  Dat betekent dat elk van ons een mama, oma, tante, zus, dochter of vriendin heeft die de strijd met deze ziekte moet aangaan.   We willen bijdragen aan het steunen van diegenen die door een moeilijke periode gaan en net in hun vrouw-zijn diep worden geraakt.  Positiviteit bewaren en weten dat je er niet alleen voor staat zijn onmisbare kapstokken  in het genezingsproces.fashion event in Oudenaarde steunt Think Pink
  We besloten daarom gezamenlijk (Tine.B, Schoenen Stiletto en Optiek Van Ommeslaeghe) om ‘Colours of Cuba’ gratis aan te bieden. De opbrengst van onze bar tijdens het Fashion Event schenken wij integraal aan THINK PINK.

  Think Pink is de nationale borstkankercampagne die zich dagelijks inzet voor borst kankerpatiënten en hun familie : door informeren, sensibiliseren, ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek en financieren van zorg- en nazorgprojecten.

  Colours of Cuba : BIENVENIDO !

  We kijken er naar uit, jou te verwelkomen.
  Heb je al tickets? Fijn, tot volgende week!

  Nog niet aan reserveren gekomen?

  Doe het dan NU. Stuur  jouw naam via de reactiebalk onderaan , of bel naar 055/31.22.17. en we leggen tickets voor jou klaar.

  PS. Op zondag 17/03 is er OPEN ZONDAG @Oudenaarde WinkelStad.  Wij doen uiteraard ook mee!  Kom je favoriete modeshowlooks uitproberen en geniet tegelijk van alle animaties in de stad.

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!