Bijna 2017, tijd om …

29 december 2016
 • dank
 • Team
 • trend
 • * Bijna 2017 : tijd om DANK te zeggen

  Fijn dat je in het voorbije jaar onze klant was, fijn dat we jou hebben mogen kleden.  Jouw persoonlijkheid versterken met kledij die je op het lijf gegoten zit, het is en blijft onze grootste drijfveer, ook in 2017!

  DANK voor je vertrouwen. DANK voor je aanwezigheid op  een van onze  Modeshows of events. DANK voor je bezoek tijdens Winterwarmte (benieuwd wie  onze Limoncello heeft gemaakt, of voor de feesten Panetone in huis haalde… ) !

  Deze BLOG was één van onze nieuwe projecten van 2016. Hopelijk beleef je er evenveel plezier aan als wij.  We vinden het heerlijk langs deze weg te communiceren en inspireren. Heb je ideetjes voor volgend jaar? Onderwerpen die je graag aan bod wilt zien komen? Laat het ons weten, we houden van jouw feedback.

  DANK aan ons team : INGE, VICKY & CARINE hebben ook in 2016 het beste van zichzelf gegeven, het was super samenwerken. Een bijzonder woordje van dank aan Inge die Tine.B vaak laat meegenieten van haar talent als hobbyfotograaf. De prachtige foto van de ‘Oudenaardse kerktoren’ bij deze blog is een mooi voorbeeld.

  * Bijna 2017 : tijd voor WENSEN 

  Dat het een gelukkig en gezond nieuw jaar mag worden !

  Mag ik er iets aan toevoegen? Ik las deze week onderstaand vers van schrijver Geert de Kockere.     Een pleidooi voor traagheid… ik ga het alvast proberen, in 2017, jij?

  Ik doe aan vertragingsmanoeuvers.

  Ik ben tegenwoordig

  iets minder gehaast.

  Doe nu alles maar

  in vijf haasten meer.

  Het scheelt al twee haasten.

  Die ik nu kan besteden

  aan andere dingen. Of mensen.

  Het was wel even wennen;

  dat vertragen, remmen in volle vaart.

  Het zit hem in de nee’s.

  De remblokjes

  van de “vertraagzaamheid”.                               Geert de Kockere  (klik om meer te lezen)

    

  * Bijna 2017 : onze TIP voor de jaarwissel

  DURF TE STRALEN  !

  Kies voluit voor die grote oorhangers, drapeer die sjaal rond je hals,  doe dat vleugje glanzende lippenstift op, draag dat bijzondere halsjuweel,  (of alle 4 tegelijk, mag ook ) :  een nieuw jaar verdient tenminste een stralend begin.  DOEN!

  Je brengt niet alleen jezelf in een feestelijke/vrouwelijke modus, je zal zien dat de fonkeling ook overslaat op mensen rond je en is dat niet mooi meegenomen de 1e dag van het jaar?!

  tineb-herfstwinter16-2017-shine

   

  * Bijna 2017 : nog meer glans en glitter 

  Hou onze blog in de gaten, straks komen de  eerste leveringen LENTE-ZOMER 2017 aan.

  “Let it shine” is 1 van de grote trends (klik om meer te lezen op onze blog TRENDS ) We maken jou alvast nieuwsgierig met 3 sprankelend nieuwe looks van LUISA CERANO (heel binnenkort in de winkel).

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!