Beleef Eindejaar!

14 december 2018
 • Nieuwsbrief
 • Een blog als een (nieuws)brief deze keer.  Onder onze Kerstboom liggen tal van nieuwtjes om uit te pakken…! 

  Terugblik op WINTERWARMTE Editie 2018

  Winterwarmte “All that Jazz” was zzzzzalig! 

  Zangeres Roos en haar beminnelijke begeleider Roel toverden 3 dagen lang een cosy jazz-stemming in onze winkel. Cosy yet poppy;  bezoekers genoten zichtbaar van bekende en minder bekende live jazznummers. Stilstaan was af en toe moeilijk…  Met een streepje live muziek een eindejaarsjurk uitzoeken voor een klant in de paskamer of oorbellen aanreiken ;  het was ook voor ons een swingende ervaring die smaakt naar meer!

  tineb-herfstwinter18-beleef eindejaar

  Het was fijn veel vertrouwde gezichten te zien en even bij te praten. We hebben ook een groot aantal nieuwe mensen mogen begroeten. Er werd met belangstelling door ons aanbod gestruind.  Het nieuwe thema van RIANI (klik voor foto’s) in smaragdgroen&diepblauw viel in de smaak. Ook de juwelen ‘Flo Jewelry  van Leen Snoeck werden gretig uitgekozen.  

  De vragenronde:

  Meer dan 100 klanten namen deel aan de vragenronde uit de Eindejaarseditie van ons Journaal.  Het geeft energie te lezen dat onze aanpak&service gewaardeerd wordt. Er zijn ook veel interessante suggesties neergepend. We gaan er zeker mee aan de slag.

  Voor lente/zomer’19 komen er al een aantal nieuwe labels binnen. Met zorg gekozen. We zijn nu al fan én overtuigd dat ze aan onderstaande verwachtingen zullen tegemoet komen:

  • grotere variatie bovenstukken zoals truien, bloezen, t’shirts, vlotte jasjes… 
  • vaste collecties uitbreiden met een aantal jongere/kleinere labels

  Benieuwd? Coming soon…!

  1 iets kunnen we alvast wel verklappen :

  Op woensdag 13 maart’19 organiseren we opnieuw samen met Schoenen Stiletto en Optiek Van Ommeslaeghe een MODE-EVENT in de Qubus.  Zorg dat je erbij bent! 


  De wedstrijd:

  Aan de vragenronde was een wedstrijd verbonden. De antwoordstrook van Hilde Decaluwé werd door de onschuldige hand als winnaar getrokken.

  tineb-herfstwinter18-beleef eindejaar

  Hilde koos uit de winterjassen van Cinzia Rocca voor een zwarte citycoat in wol/kasjmier. Perfecte keuze, als je het ons vraagt. 

  Niet voor niets is Cinzia Rocca onze favoriete partner voor mooie winterjassen. Hun sterktes : Italiaans vakmanschap, perfecte snit, liefde voor detail. 

  Voor de mooiste & koudste tijd van het jaar, hebben we met dit label prachtige jassen in huis.  Items om in vertrouwen te kiezen en met een lange houdbaarheidsfactor (in de solden hangen die straks niet).  Beleef eindejaar

  De stad en alle winkels&horecazaken maken zich klaar voor een Eindejaar vol gezelligheid, sfeer en winkelplezier in ons eigen Oudenaarde

  De ijspiste ligt spiegelglad te glanzen, kerstchalets worden gevuld, fonkelende verlichting in alle etalages geven de straten een bijzondere gloed.  Maar liefst 3 weekends op rij kan je in talloze winkels niet alleen op zaterdag maar ook op zondag heerlijk eindejaarsshoppen met veel extra’s.

  De stad waar we van houden verder laten groeien en bloeien is een zaak van ons allen.   Klanten&bezoekers, handelaars&ondernemers:  we hebben elkaar nodig voor een bruisend Oudenaarde!  #ikkooplokaal  Ook @Tine.B

  Extra welkom op zondag 16, 23 en 30 december ’18 van 14u tot 18u.  Traditioneel worden er ten huize Bodyn rond deze tijd “Lukken” of Nieuwjaarswafeltjes gebakken; we trakteren u graag!  Met een lekkere koffie erbij @Tijd voor Koffie  (klik) en/of een jenevertje @Braeckman Graanstokerij. 

  En uiteraard zijn we er ook om een leuke jurk, of bijzondere trui te helpen uitkiezen. Of als je originele oorhangers wilt vinden als geschenk. 

  Zoek je een pakje waar je altijd mee scoort? Dan is onze GESCHENKBON warm aanbevolen!  

  tineb-herfstwinter18-geschenkbon-beleef eindejaar


  Om te eindigen:

  Lach. Feest. Koester. Wens. Heb lief. Verwonder. Sta stil.   Beleef EINDEJAAR bovenal in de warmte van thuis. 
  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!