5 redenen waarom je FIERA PRIMAVERA niet mag missen!

1 maart 2018
 • event
 • Donderdag 8 maart ’18 staat toch met stip in jouw agenda?  Minder dan een week en het is FIERA PRIMAVERA. Niet te missen, als je het ons vraagt.  Lees snel waarom :

   1/ruim 100 COMPLETE LOOKS

  hebben we voor jou in petto, en dan bedoelen we ook echt compleet, als in met alles erop en eraan.

  Het begin van elk seizoen brengt een ware fashion-overload met zich mee.  Gloednieuwe etalages vol kledij, schoenen & zonnebrillen.  Magazines in de brievenbus vol modefoto’s.  En 1 prangende vraag: “hoe is al dit moois te combineren?”

  Het antwoord krijg je donderdag aanstaande. Als 3 gepassioneerde zaken –Tine.B / Schoenen Stiletto / Optiek Van Ommeslaeghe- samenwerken dan ontstaan er outfits met een WOW-factor. Laat je inspireren!

   2/ONZE MODELLEN ZIJN ECHTE VROUWEN, als jij en ik

  Omdat we overtuigd zijn dat iedereen kan schitteren, op de catwalk, maar vooral ernaast, als je kledij kiest waar je je goed in voelt en die bij jou past.  Stefanie, Isabelle, Katrien, Joke, An, Vanessa, Nele en Mieke staan straks vol enthousiasme klaar om ook jou te overtuigen.

  Terugblikken naar de shows van Lente’17? Klik hier.

  3/ “FIERA” is het Italiaanse woord voor BEURS 

  en dat is precies wat wij in gedachten hebben. Niet alleen trends ontdekken tijdens de modeshows,  maar ook VOORJAAR PROEVEN & PROBEREN aan diverse standjes

  * Proeven mag je gerust letterlijk nemen als je langsgaat bij  Bakker Kristoffel Burez. Hij gaat live MACARONS voor ons maken, en we kunnen nu al verklappen dat hij zich door de trendkleuren laat inspireren.

  * Zag je een ZONNEBRIL op die catwalk die je graag ZELF eens wilt passen? Dat kan! Optiek Van Ommeslaeghe brengt nieuw aanbod mee uit de collecties Hugo Boss, Max Mara, Dior, Gucci en Jimmy Choo, en laat je met plezier brillen proberen.  Een uitgelezen moment om samen met je vriendinnen jouw favoriet uit te kiezen.

  * Wendy Coessens van Aqua Dôme staat niet alleen in voor de opmaak van onze modellen, ze is er ook voor jou! Ze maakt jou wegwijs in het kleurpallet van de MAKE-UP Lente/Zomer18, laat je een lipstift of vleugje oogschaduw uitproberen en geeft tips voor een perfect resultaat.

   4/ “PRIMAVERA”

  betekent LENTE en die beloven wij jou, een namiddag én een avond lang.  Welk weer het buiten ook zal zijn. Daar tekent Bloemen ARTISTIC voor, die al helemaal in de ban is van de TROPICAL TREND…

  5/OOK DE HEREN ZIJN WELKOM

  en worden door Schoenen Stiletto verrast met een geheel eigen programma.  Gastspreker Steve vertelt tijdens de avondshow exclusief voor mannen het verhaal van FLORIS van BOMMEL, ontwerper van bijzondere herenschoenen met heel wat fans.  Een aanrader!

   

  FIERA PRIMAVERA :

  Beleef de lente in 1 bruisend EVENT!

  We kijken er naar uit, jou te verwelkomen.

  Alle info nog eens op een rij? Klik hier.

  Heb je al kaarten? Fijn, welkom!

  Nog niet aan reserveren gekomen?

  Doe het dan NU. Stuur ons  jouw naam via de reactiebalk onderaan , of bel naar 055/31.22.17.

   

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!