3 redenen waarom je het “Weekend van de Klant” niet mag missen!

3 oktober 2019
 • dank
 • event
 • OudenaardeWinkelStad
 • 1/ Inspiratie

  Zo fan van de zomer dat je onze Herfst/Winter brochure eind augustus liever nog wat aan de kant liet liggen? Krijg je deze week, tussen de buien door, het gevoel dat je kleerkast nu toch aan een seizoensupdate toe is?

  Dan is deze boodschap voor jou; het komende “Weekend van de Klant” is hét moment om je te laten inspireren voor het HERFSTSEIZOEN.

  Dierenprints, okergeel, warmoranje, kakigroen, winterbloemen, mohair truien, ruiten pantalons, trendy sweaters, kobaltblauw, plissérokken, streep bloesjes, cognac&camel, lange jurken, wollen jassen, … Herfst/Winter19 heeft zoveel moois in petto dat het de voorbije weken een plezier was om geslaagde outfits voor onze klanten uit te zoeken.
  Zaterdag 5/10 EN OOK ZONDAG 6/10 willen we jou laten delen in dat plezier. Een model showt telkens van 15-18u onze favoriete looks.

  En zoals je het van ons gewoon bent, presenteren we het liefst op dames zoals jij en ik. Veerle neemt zaterdag voor haar rekening, Kathy is zondag present. Wie ons nader volgt weet dat beide dames niet aan hun proefstuk toe zijn als Tine.B-model. Zij kijken er alvast naar uit, kom eens langs!

  Al in de sfeer komen? Klik HIER om een selectie uit ons aanbod Herfst/Winter’19 te bekijken.

  2/ Kadootjes

  ‘Weekend van de Klant’ is voor ons hét moment om DANKJEWEL te zeggen, en ook dat met groot plezier! Dank voor het vertrouwen, voor de feedback telkens weer, voor de vriendschap en voor het verder vertellen waarom je graag bij ons komt.

  Sinds augustus hebben we accessoires van het Deense merk UNMADE in onze winkel. De sjaals & mutsen in Scandinavische stijl zijn zalig en konden al heel wat klanten bekoren. Er zitten ook leuke sokjes in het assortiment.

  Omdat we vinden dat je met je voeten moet beginnen om je dag goed te starten, geven we dit weekend aan elke klant een paar UNMADE-SOKJES kado. Kiezen maar uit streepjes of dots!

  Zin in nog meer kadootjes? Dan is ‘Weekend van de Klant’ het moment om ook voluit te winkelen in onze stad. Oudenaarde WinkelStad organiseert immers voor de 3e keer de wedstrijd “Uw kassaticket is (misschien) €250 waard”.

  Hoe het werkt? ‘Winkelhier’ in Oudenaarde, aanstaande zaterdag en zondag. Noteer bij elke aankoop jouw naam en telefoonnummer op het kassaticket (ook dat van de kapper, de bistro, de krantenwinkel, etc…) Deponeer alle tickets in de urne op Dienst Toerisme en wie weet, ben jij wel 1 van 12 gelukkigen die door de gerechtsdeurwaarder wordt uitgetrokken en voor €250 Oudenaardebonnen wint!

  3/ ZOET

  Ook wij doen aan “winkelhieren”. De koffie die we serveren tijdens het passen halen we bij TIJD VOOR KOFFIE, telkens weer vers gebrand, en altijd even lekker. Op een bijzonder weekend mag daar ook iets zoet bij… Kristoffel BUREZ bakt speciaal voor ons “Pasteis de nata”, een typisch Portugees gebakje. ONWEERSTAANBAAR LEKKER!

  Tot gauw!

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in en weet als eerste wanneer er een nieuwe blogpost is!